fbpx

 
 
1 Comentariu

autostrada cluj

Premierul Ludovic Orban a informat sâmbătă că pentru lucrările de pe lotul Chețani – Câmpia Turzii, al Autostrăzii Transilvania, cel mai probabil va fi angajat un alt constructor.

"Pe acest tronson stadiul lucrărilor este de numai 35% şi în termen de o lună compania şi Ministerul Transporturilor trebuie să ia o decizie. Avem capacitatea de a finaliza contractul cu acest consorţiu sau reluăm procedurile de licitaţie? Analizăm să vedem dacă este necesar să licităm pentru a angaja un alt constructor”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei vizite efectuate în Târgu Mureș.

 

Premierul a mai spus și că pentru tronsonul Târgu Mureş - Ungheni urmează să se semneze contractul și că tronsonul Iernut - Cheţani va fi finalizat până cel târziu la data de 1 iulie

 

Lotul din Autostrada Transilvania, dintre Câmpia Turzii, judeţul Cluj și Cheţani, judeţul Mureş, are o lungime de aproape 16 km şi este executat de asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL. Valoare lucrărilor din contract este de 236 de milioane de lei.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate