fbpx

Icon 1 Comentariu

autostrada cluj

Premierul Ludovic Orban a informat sâmbătă că pentru lucrările de pe lotul Chețani – Câmpia Turzii, al Autostrăzii Transilvania, cel mai probabil va fi angajat un alt constructor.

"Pe acest tronson stadiul lucrărilor este de numai 35% şi în termen de o lună compania şi Ministerul Transporturilor trebuie să ia o decizie. Avem capacitatea de a finaliza contractul cu acest consorţiu sau reluăm procedurile de licitaţie? Analizăm să vedem dacă este necesar să licităm pentru a angaja un alt constructor”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei vizite efectuate în Târgu Mureș.

 

Premierul a mai spus și că pentru tronsonul Târgu Mureş - Ungheni urmează să se semneze contractul și că tronsonul Iernut - Cheţani va fi finalizat până cel târziu la data de 1 iulie

 

Lotul din Autostrada Transilvania, dintre Câmpia Turzii, judeţul Cluj și Cheţani, judeţul Mureş, are o lungime de aproape 16 km şi este executat de asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL. Valoare lucrărilor din contract este de 236 de milioane de lei.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator