fbpx

 
 
Scrie un comentariu

acc munca 1

În jurul orei 11 la ASA Cons s-a produs un accident de muncă. Un om a fost prins sub o grindă de beton.

Din informațiile pe care le deținem bărbatul ar fi decedat. Societatea este situată pe strada 22 Decembrie din Turda în zona industrială a orașului. 

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, poliția, fiind vorba despre un accident de muncă, pe fir va intra și ITM Cluj care va deschide o anchetă în acest caz. 

UPDATE: 

Corina Gavriluț, purtătorul de cuvânt al ITM Cluj a confirmat pentru TurdaNews că o echipă a instituției specializată pe SSM- securitate și sănătate în muncă se îndreaptă spre Turda în aceste momente.

Potrivit unor surse de la fața locului bărbatul ar fi decedat, acesta are aproximativ 52 de ani și este din Câmpia Turzii. 

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și unul SAJ au intervenit, în jurul orei 11.00, ca urmare a unui accident de muncă produs în incinta unui operator economic de pe Str. 22 Decembrie 1989 din municipiul Turda.
Echipajele au găsit un bărbat de cca 50 de ani în stare de incoștiență, care prezenta traumatisme severe, pentru care s-au început imediat manevrele de resuscitare. Pe parcursul manevrelor s-a constata că leziunile suferite erau incompatibile cu viața, fiind necesară oprirea acestora.” au declarat reprezentanții ISU Cluj.

UPDATE 2:

În jurul orei 11.00, s-a înregistrat un accident de muncă mortal pe un șantier de pe strada 21 Decembrie, din municipiul Turda.

Conform primelor informații, un bărbat care încărca sarcina unei macarale a fost accidentat mortal, fiind prins între grinzi de beton. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, transmite și IPJ Cluj.

Foto/arhivă

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate