fbpx

1 Comentariu

coronavirus margaretelor

TurdaNews relata zilele trecute despre noile cazuri de coronavirus depistate la Turda și Copăceni. Unul dintre acestea în comunitatea de pe strada Margaretelor.

Unul dintre cazuri este din Poiana, de pe strada Margaretelor, acolo unde există o importantă comunitate de romi. Din informațiile noastre, respectiva persoană lucra la depozitul Kaufland, acolo unde deja s-ar fi luat măsuri speciale pentru cei care ar fi putut intra în contact cu cazul descoperit, fiind trimiși acasă în izolare, conform protocoalelor (dacă acuză unele simptome, în următoarele 14 zile, vor anunța).

De asemenea, familia celui de pe strada Margaretelor a intrat în izolare.

Contacții direcți ai bărbatului, 9 persoane au fost testați, rezultatul însă a ieșit negativ.

Cei 9 contacți direcți de la Turda de pe str. Margaretelor sunt negativi", a anunțat joi, prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Este vorba despre nouă persoane din familia bărbatului care locuiește pe strada Margaretelor din Turda și care a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Mulți din comunitatea de romi spun că totul este o invenție, cu infecțiile cu noul coronavirus, iar din acest motiv nici nu se feresc prea tare și nici nu poartă mănuși sau măști de protecție.

Citește și: Patru cazuri de coronavirus la Turda! Unul era din zona străzii Margaretelor! S-a ”răcit” cu COVID-19! (UPDATE 2)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate