fbpx

 
 
1 Comentariu

ludovic orban

După ce ieri, Ministrul de Interne, Marcel Vela a declarat că circulația între localități va fi posibilă după 15 mai, fără adeverință, Ludovic Orban l-a contrazis astăzi.

„Eu nu comentez ce spun colegii mei, eu aduc la cunostința oamenilor decizii. Motivele pentru care se va permite părăsirea localității nu sunt încă stabilite în forma finală, pentru că evaluăm riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare. Decizia se va lua de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență după declararea stării de alertă. Decizia se va lua cel mai probabil în ultima zi în care ne vom afla în stare de urgență.” A declarat Orban, citat de HotNews.

Pe data de 4 mai, președintele Iohannis declara:Deplasările, în esență, vor fi restricționate pentru a pleca din localitate. Însă și aici sunt câteva excepții. Este voie să se plece din localitate, de exemplu, în interes de serviciu, pentru probleme medicale. Este posibil să se iasă, de exemplu, pentru sport individual, pentru mers cu bicicleta în afara localității sau altele. Deci, sporturile individuale vor fi permise - atenție, individuale! Rămâne restricția că sunt interzise întâlnirile cu mai mult de 3 persoane. Asta se aplică, evident, și atunci când mergem să facem mișcare în aer liber.”

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Carmen Pop · 17:58 07.05.2020
    Să se hotărască odată pentru că din cauza bâlbelor guvernamentale, noi riscăm amenzi! Și așa se interpretează lega cum îi convine „mânuitorului de pix”....s-a vorbit de abuzuri și vor mai fi, nu faceți altceva decât să le dați apă la moară unor persoane total nepregătite care vremelnic au puterea în mână.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate