fbpx

 
 
Scrie un comentariu

corona cluj

Printre cazurile din zona noastră confirmate cu coronavirus în cursul zilei de ieri, este și cel al unui bărbat din Copăceni.

La o primă testare efectuată la spitalul din Turda testul a ieșit pozitiv, acesta a fost trimis la Cluj pentru îngrijiri de specialitate.

Contactat de TurdaNews, primarul comunei Săndulești, Călin Fărgaciu spune că așteaptă o informare oficială din partea DSP Cluj, bărbatul va fi retestat, preventiv familia a intrat în izolare la domiciliu.

Fărgaciu a afirmat că încă din luna februarie a fost un caz în izolare pe raza comunei în rest a fost bine gestionată situația, până acum. Nu s-au mai înregistrat alte persoane infectate cu COVID 19.

Nu se știe de unde bărbatul ar fi putut contacta virusul, există o variantă potrivit acestuia, care spune că ar fi intrat în contact cu colegi de servici de la Turda, iar de acolo s-ar fi putut contamina, doar că această variantă nu a fost confirmată oficial.

Citește și: Patru cazuri de coronavirus la Turda! Unul era din zona străzii Margaretelor! S-a ”răcit” cu COVID-19! (UPDATE 2)

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate