fbpx

Icon Scrie un comentariu

marce vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a adus clarificări asupra modului în care se vor putea deplasa cetățenii după data de 15 mai.

Deși multe dintre zvonurile apărute în această perioadă spuneau că ne vom putea deplasa fără declarație doar în limita localității de domiciliu, ministrul Vela a ținut să infirme acest lucru.

„Au fost discuții cu privire la ce înseamnă această limită și există foarte multe zone, inclusiv București care e foarte legat de Ilfov. Și se punea problema să discutăm despre zone metropolitane, lucru care nu se întâlnește numai în București și am decis... puteți să mergeți, să părăsiți localitatea fără a ține cont de limita de domiciliu sau județ. Nu va exista o limită administrativă în cadrul căreia să vă puteți sau nu deplasa. Puteți merge începând cu 15 mai unde doriți dvs, respectând regulile... în sensul în care să păstrați distanța socială.. să vă spălați des pe mâini și să faceți tot ceea ce ați făcut până acum.” a declarat Marcel Vela, în cadrul unui video de pe pagina sa de facebook, citat de digi24.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator