fbpx

 
 
3 Comentarii

salarii politisti locali 1

Poliția locală Turda a început protestele ca o reacție la afirmațiile ministrului de interne Marcel Vela, privind salariile „uriașe” dar și alte declarații denigratoare.

Contactat de TurdaNews, șeful poliției locale Turda, Valer Moldovan afirmă că aceste proteste vor dura trei zile, polițiștii își vor face treaba în continuare dar vor purta banderole albe, iar afirmațiile conform cărora un polițist local are un salar de 8.000-9.000 de lei sunt o mare minciună!

În medie un polițist local nu ia mai mult de 3.000 de lei în mână. Acum după ce s-a făcut toată treaba, se aruncă cu noroi, sunt afirmații mincinoase și nereale. Nu am făcut abuzuri, s-au aplicat ordonanțele militare”  explică Moldovan.

La rândul lor cei de la Sindicatul Național Pro Lex solicită ministrului Marcel Vela să nu implice instituţiile statului ȋn jocurile politice, să nu caute „ţap ispăşitor’ pentru deciziile sale ce au generat nemulţumirea populaţiei şi scăderea ȋn sondaje a partidului.

Solicităm ministrului Marcel Vela să ȋnceteze campania de denigrare a poliţiştilor locali şi să acorde respectul cuvenit acelora care au fost ȋn linia ȋntâi ca forţă de ordine publică ȋmpreună şi ȋn subordinea poliţiştilor din Poliţia Română.

Solicităm minstrului Marcel Vela să pună capăt discriminării poliţiştilor locali şi să accepte propunerile Sindicatului Naţional Pro Lex de a reglementa acordarea personalului poliţiei locale aceleaşi compensaţii acordate militarilor şi poliţiştilor pentru munca prestată ȋn zilele de repaus săptămânal şi sărbători legale, declarate potrivit legi zile ca fiind nelucrătoare....” transmit cei de la Pro Lex.

Citește și:

Nemulțumiri din cauza salariilor uriașe ale polițiștilor locali: „Păzesc parcuri și panseluțe, iar un angajat MAI care-și riscă viața are jumătate de salar comparativ cu unul „local”

UPDATE:

Polițiștii locali din Câmpia Turzii s-au alăturat și ei protestului național.

”Poliția Locală Câmpia Turzii se afiliează colegilor din țară și începând de azi toți cei care intră în serviciu poartă banderolă albă le braț, până vineri inclusiv”, ne-a transmis un polițist local.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Barsasteanu Andrei · 14:23 06.05.2020
  Ar trebui desfintati si denisi toti poligistii locali iar nunarul lor sa fie suplinit cu politisfi adevarati in subordinea MAI. Pitia locala e instjtie profund daunatoare. Toti pensionarii din politie burtosii si doamne de 40 de ani cu angajati pe salarii necobtrolate de nimeni sunt in subordinea si la discretia autoritatii locale mai exact a prinarului. Risipa din banul public.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 23:04 06.05.2020
  Aoleu! Matale ai desființat limba română. Eu zic sa candidezi, dacă Veorica a ajuns prim-ministru, matale vei ajunge mai departe.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alex Muresan · 13:50 08.05.2020
  Am o propunere pentru asa numitii "politisti locali" ex "gardieni publici" si in general pentru toti chiulangii de la stat: daca nu va convine ceva ( natura muncii, viata la buget- adica la "stat", salariile, etc) dati-va cu TOTII demisia si mergeti la MUNCAAA !! La privat ! Asta daca va primeste cineva ! Neam de chiulangii aroganti ce sunteti si tocatori de frunza la caini ( comunitari) !
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate