fbpx

Icon Scrie un comentariu

ultraj2

Încă un caz de ultraj s-a înregistrat în zona Câmpiei Turzii, în această perioadă în care suntem în stare de urgență. Parchetul Turda a solicitat arest preventiv pentru Szabo Coloman, însă Judecătoria a dat doar arest la domiciliu.

”În temeiul art. 227 alin. 1 din Codul de procedură penală respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. În temeiul art. 227, alin. 2, raportat la art. 218, art. 219 şi la art. 223, alin. 2 din Codul de procedură penală dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul S C , cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj , faptă prevăzută de art.257 alin.1 şi 4 din C.pen.. rap. la art. 206 alin. (1) C.pen., pe o durată de 30 de zile, de la data de 03.05.2020 până la data de 01.06.2020 inclusiv. În temeiul art. 221, alin. 1 din Codul de procedură penală impune inculpatului S C obligaţia de a nu părăsi imobilul din ... jud.Cluj fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza pe întreaga durată pentru care a fost luată măsura arestului la domiciliu.”, se menționează în decizia instanței.

Totodată, inculpatul i s-a interzis ”să comunice cu persoana vătămată M T C, sau cu membrii de familie ai acesteia, cu martorii M F , M R , C E -M şi T M”.

În 19 aprilie 2020 a fost consemnat un alt caz de ultraj în Câmpia Turzii. Rusu Aurelian Bazil, care este din Luna dar locuia fără forme legale în Câmpia Turzii, a fost arestat preventiv după ce a făcut scandal cu polițiștii, rupându-i epoletul unuia dintre ei și lovind mașina Poliției cu piciorul.

Citește și:

Bărbatul reținut aseară la Câmpia Turzii este din Luna! A rupt epoletul unui polițist local și a făcut scandal cu polițiștii!

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator