fbpx

 
 
Scrie un comentariu

depozit aries

O cititoare a publicației noastre a adresat zilele trecute o întrebare administrației locale privind depozitul de balast de pe malul Arieșului din zona străzii Constructorilor.

Turdeanca întreabă dacă se construiește ceva în zonă, dacă nu, cum se justifică acel „depozit” de balast, pietriș, pământ adus în zonă cu autobasculantele:?

Ei bine dacă administrația locală nu a oferit până acum un răspuns, iată că cei de la Apele Române au venit cu explicația. Materialul depozitat acolo va consolida malul Arieșului, acesta provine din lucrările de amenajare a străzii A.I. Cuza.

Șantierul Hidrotehnic Arieș-Turda, din subordinea Apelor Române vor consolida malul Arieșului folosind deșeurile din construcții au confirmat surse din Administraţia Naţională ”Apele Române”, pentru InfoArieș.

Potrivit adjunctului SH Arieș-Turda, deșeurile din construcții provenind din lucrările de amenajare a străzii Alexandru Ioan Cuza vor di depozitate pe malul drept al Arieșului, urmând ca acestea să fie folosite pentru consolidarea malului de la apă până la porțiunea plană, cu iarbă a malului.

Citește și: 

Știrea Cititorului: „Ce se întâmplă pe malul Arieșului cu depozitul acela de balast?”

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate