m install
petlinii
nello construct

Hoții au dat lovitura la sala Estefan Gym din Câmpia Turzii! Au furat toate aparatele pentru culturism!

floris

Aparatele de culturism din sala Estefan Gym din Câmpia Turzii au fost furate! Hoții au furat și ușa, cu tot cu tocul de la intrare! În mod normal, Poliția ar trebui să-i prindă repede și să salveze aparatele, făcute de cei doi proprietari ai sălii, Dan Ștefan și Dănuț Ioan Ștefan, ultimul fiind jucător de fotbal la CSM Câmpia Turzii și mai recent la Victoria Viișoara.

”Cândva odată sala arăta exact ca in poze, dar acum lipsește ceva….. Știu ce… Lipsesc aparate, gantere, spaliere, discuri, ușa, etc. Lipsesc pentru că tu, infractorule te-ai gândit că e bine acum în plină pandemie să dai spargere și să furi munca de-o viață, banii, sacrificiile cuiva.

ATENȚIE nu e o postare pentru prinderea infractorului, e o postare pt. încurajarea lui (să facă sport). Inițial am fost foarte nervos și supărat dar după ce am analizat situația am devenit fericit. Nu poate decât să mă bucure faptul că tu ai ales sa furi aparate „old school” făcute de mine și tata, ținând cont că pe piață sunt atâtea aparate super performante, dar la urma urmei la astfel de aparate s-au antrenat marii culturiști. 

Iți promit că dacă o să lucrezi intens la ele, într-un final o să te transformi într-un bărbat, pt că acum esti doar o găina, dacă ai făcut asemenea gest.

Ai furat ușa de la sală cu tot cu tocul de la ușă, fă cumva să ne întâlnim să iți dau si cheia că nu ai ce face cu ea fara cheie și eventual să iți mai dau niște discuri să te poti folosii de aparate, că e păcat să le duci la fier vechi.”, a scris Ștefan Ioan Dănuț pe Facebook.

Sala se află în centrul localității. În mod normal, ar trebui să existe cel puțin o cameră video care ar fi putut să surprindă momentul furtului. În plus, acele aparate nu puteau fi duse în mână, ci trebuia utilizat un mijloc de transport mai mare. pe de altă parte, ele nu vor putea fi folosite în nicio sală de acest gen, având prea multe particularități, în condițiile în care au fost confecționate de cei doi, tată și fiu. Nici la centrele de colectare fier vechi nu ar putea fi duse! 

TurdaNews face apel la cei care ar putea avea indicii privind identitatea hoților sau orice amănunt legat de acest furt, să se adreseze de urgență la Poliție, pentru ca făptașii să fie prinși cât mai repede! De asemenea, Poliția să facă cercetările necesare, pentru că este un caz pe care-l pot rezolva cu brio și astfel să crească încrederea populației că nu va deveni victima hoților, pentru că nimeni nu-i mai apără!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: