marian morar
m install
nello construct

10 hectare de vegetație făcute scrum la Scărița Belioara

zamblau eugen
floris

Incendiul de săptămâna trecută a afectat grav rezervația naturală Scărița Belioara. Două zile pompierii ajutați de voluntari s-au luptat cu flăcările, autorul incendiului nu a fost identificat nici acum.

Dezolant, așa arată o parte din zona rezervaţiei naturale Scăriţa Belioara, unde săptămâna trecută, un incendiu a afectat 10 hectare de vegetație și litieră de pădure, dar și o parte din peretele stâncos.

Pe lângă pompieri la acțiunea de stingere a focului au participat și voluntari, dar demersul acestora a fost îngreunat de relieful dificil al zonei, informează alba24.ro

Scăriţa Belioara este o rezervatie geo-botanică din masivul Muntele Mare, pe teritoriul comunelor Ocoliş şi Poşaga din judeţul Alba. 

Reamintim că pe Valea Arieșului au izbucnit mai multe incendii de vegetație uscată care s-au extins și la litiera pădurii în zona Ocoliș, Poșaga, Lupșa și Scărița Belioara.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: