fbpx

 
 
Scrie un comentariu

corona cluj

TurdaNews informa în cursul zilei de ieri despre datele contradictorii furnizate presei de către Grupul de Comunicare Strategică privind numărul persoanelor decedate din cauza COVID 19.

 Iată că la nivel național au apărut alte informații conform cărora morții de coronavirus dintr-o localitate au fost declarați abia după o lună!

Spre exemplu, la Spitalul Judeţean de la Suceava şase oameni au murit infectaţi cu noul coronavirus acum o lună și au apărut în statistici abia acum.

Generalul Ionel Oprea, care a condus spitalul dar acum s-a retras, a făcut la final un raport complet în care a relatat cum funcţionarii care trebuiau să înregistreze decesele nu au făcut-o ”ca să nu se interpreteze”.

Echipa de medici militari, care a preluat conducerea Spitalului din Suceava în 3 aprilie în haosul creat după ce sute de oameni s-au îmbolnăvit, a predat joi, 30 aprilie, conducerea unei echipe de medici civili. 

Nu avea cine să raporteze morţii, au fost momente in care servicii întregi nu aveau lucrători, a explicat situaţia generalul în rezervă Ionel Oprea, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. ”Mi s-au cerut lămuri oficiale de către Parchet, am încercat să fundamentam starea de lucruri, nu am descoperit documente, înscrisuri”, a spus acesta la Digi 24.

Deşi pare incredibil, spune militarul, la momentul preluării spitalului nu existau date despre cei îmbolnăviți.

Citește și: Grupul de Comunicare Strategică... se încurcă în morți! Informații ”oficiale” contradictorii!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate