fbpx

 
 
1 Comentariu

podium

În perioada 8- 22 Aprilie 2020 grupul de iniţiativă adunat în jurul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte (Amalia Chiper, Ioana Curelariu, Dana Deac, Camelia Mic şi Sebastian Luca) a organizat Concursul internaţional online de interpretare ”Melodia preferată” adresat copiilor. Concursul s-a desfăşurat pe 2 categorii de vârste: 5-10 ani şi 11-14 ani. Fiecare participant a putut concura cu 3 melodii, filmate şi postate în cadrul evenimentului Facebook special organizat destinat concursului. La postare trebuia specificat numele şi prenumele copilului, titlul melodiei şi categoria de vârstă la care concurează. 

La concurs s-au înscris 13 copii cu 25 de melodii (10 copii cu 19 melodii la Categoria 5-10 ani şi 3 copii cu 6 melodii la Categoria 10-14 ani). Postările care până la începerea jurizării (27 Aprilie 2020) nu au avut trecute datele precizate în Regulament au fost fi scoase din concurs, respectiv 1 copil cu 2 melodii postate, la categoria 5-10 ani. 

Juriul concursului a fost format din binecunoscuţii interpreţi Rareş Borlea- Preşedintele juriului, Amalia Chiper Iurian şi Mihai Andrei Trif. 

La Categoria de vârstă 5-10 ani s-a acordat la 3 participante PREMIUL I (30 de puncte): Ghip Ionela Maria cu melodia „Mamă, cum să-ţi mulţumesc?”, Tothăzan Doris cu melodia „Zi-i bade cu fluieru” şi Petric Ştefania cu melodia „I surrender”. PREMIUL II (29 de puncte)- Oţel Alexia Daiana cu melodia „Flori, flori”. PREMIUL III (26 de puncte)- Simioana Beatrice Izabella cu melodia „Zile de foc”. PREMIUL PUBLICULUI cu 304 like-uri- Gyarmati Ştefania cu melodia „Coşarul”. 

La categoria de vârstă 10-14 ani PREMIUL I (29 de puncte) a fost câştigat de Coţa Maria Teodora cu melodia “Io horesc c-aşa mi-i drag”, PREMIUL II (27 de puncte)- Rusu Denisa cu melodia “Fain îi numele Mărie”, PREMIUL III (25 de puncte)- Prundu Alice cu melodia “Am plecat în sat, la joc”, PREMIUL PUBLICULUI cu 14 like-uri- Coţa Maria Teodora cu priceasna “Umbla Maica tot plângând”. 

Organizatorii mulţumesc tuturor participanţilor. După trecerea oricărui pericol legat de COVID-19, la o dată care va fi anunţată ulterior, din timp, vom organiza o Festivitate unde vor fi decernate diplomele şi premiile câştigătorilor. Celor care nu au posibilitatea să participe la festivitate, li se va trimite premiul prin poştă. 

Interpretările pot fi vizionate aici:

https://www.facebook.com/events/1877009249099315/?active_tab=discussion

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate