fbpx

 
 
3 Comentarii

arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a explicat că astfel se va salva și turismul românesc, iar lucrurile rele vor putea fi evitate mai ușor.

Vacanțele de anul acesta vor fi adaptate. Nu știu când, dar vor fi cu măsuri compensatorii. Lumea trebuie să își calculeze să își facă vacanța în România. E mult mai ușos să eviți lucrurile rele. Doi, e un sprijin pentru turismul nostru. Vacanța nu va începe de 1 mai. După 15 mai se vor anunța măsurile și vedem unde țintim. E prea devreme să vă spun ceva. Multe din lucrurile spuse sunt luate cu multă precauție.

Noi nu putem să dăm răspuns la orice. Contează totul de evoluție. Dacă la vară vedem că e ok, atunci avem curajul să spunem că anumite evenimente se pot desfășura. E un an total atipic. Neversea și Untold nu vor avea loc. Era important pentru ei să știe. Mai bine să amâni sau să scapi un an decât să investești prost banii”, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

De asemenea, Arafat spune că a observat că pentru unii a început deja relaxarea şi că, după două săptămâni, s-ar putea să se impună şi alte restricţii dacă apare un număr exploziv de cazuri.


„Pentru unii se pare că relaxarea deja a început. Şi deja a început într-un fel fără absolut nicio limită, adică circulaţia este aproape la fel ca înainte (...). Nu ştiu cum se comportă oamenii la ţară, tot auzim că acolo şi mai puţin se respectă regulile. Am trecut prin nişte sate în care oamenii aveau mască pe faţă. Adică, unii ascultă şi înţeleg situaţia, dar sunt unii care nu înţeleg. Ce spunem noi acum? Noi spunem următorul lucru: da, din 15 mai încercăm să începem relaxarea, gradual, cu adaptarea”, a mai afirmat Arafat.


El a subliniat că în cazul în care în următoarea perioadă nu se respectă măsurile de izolare şi se ajunge să explodeze numărul noilor cazuri de coronavirus, atunci s-ar putea impune noi restricţii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 00:43 02.05.2020
  Am ajuns sa ne spuna un arab ce sa facem? Arafat, putem gândi singuri, nu trebuie sa ne pastoresti matale.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  A · 12:49 02.05.2020
  Din pacate prea multa lume gandeste PROST... astazi povesteau batranii in piata ca ei de ce sa stea acasa ca nu au lepra. Atata timp cat spune bine ce sa facem nu avem ve sa ii reprosam indiferent daca e arab sau roman.
  La noi nici cand a trebuit sa respectam regulile nu le-am respectat. Din 15 mai o sa fie mai rau
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Suciu · 18:34 02.05.2020
   Serios vorbesti? Sau ai fost la ghicitori si ai aflat despre viitor? Mergi si te culca ca ai gandit destul pentru azi!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate