fbpx

 
 
1 Comentariu

licitatie tricou

Campania a 3-a de licitaţii caritabile online pentru comunitatea turdeană: TRICOUL CARE A ADUS CELE MAI MARI PERFORMANȚE SPORTIVE DIN ISTORIA TURZII. TRICOUL POTAISSEI TURDA

În a 3-a campanie de licitaţii caritabile online îndrăgita echipă de handbal AHC Potaissa Turda donează 3 produse: 1 tricoul cu autografe al echipei mari, o minge de joc cu autografe şi un tricou al echipei de juniori, tot cu autografe. Mulţumim AHC Potaisa Turda!

Acum scoatem la licitaţie tricoul care a adus cele mai mari performanţe sportive din istoria Turzii: tricoul echipei Potaissa Turda pe care toţi jucătorii vor da autografe imediat ce situaţia cu COVID-19 o va permite.

Potaissa Turda este echipa de handbal care a câștigat Cupa Challenge în sezonul 2017-2018, primul trofeu european obținut de o echipă din judeţul Cluj. De asemenea, Potaissa Turda a ajuns în finala Challenge Cup în anul 2017, se află pe locul 94 în clasamentul „all-time” al participărilor în cupele europene şi de șase ani AHC Potaissa Turda se află între primele patru echipe de handbal masculin din țară.

Vă reamintim că, la fel ca la celelalte licitaţii din primele 2 campanii suma cu care va fi adjudecată licitaţia caritabilă online va fi folosită pentru a ajuta comunitatea turdeană în lupta împotriva COVID-19!

Mulţumim încă o data AHC Potaissa Turda şi bine ai venit în echipa #TurdaMergeMaiDeparte!

Licitaţia caritabilă online a tricoului donat de AHC Potaissa Turda din Campania a 3-a începe Joi, 30.04.2020 la ora 14 şi va dura până Joi, 13 Mai 2020, ora 18. 

Vezi mai multe aici: https://www.facebook.com/events/2328095280827963/

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate