m install
petlinii
nello construct

Încă un deces al unui pacient de la Cluj a fost anunțat de autorități. În total la Cluj coronavirusul a făcut 12 victime

floris

O femeie de 77 de ani a decedat ieri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca. Aceasta a fost internată în 7 aprilie în Spitalul Municipal Cluj și a fost transferată în aceeași zi în Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Sectia ATI. 

Pacienta a fost testată pentru infecția cu COVID-19, iar testul a confirmat în 8 aprilie infectarea.

Femeiea avea condiții medicale pre-existente: obezitate, diabet zaharat. HTA. Bloc AV, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă cronică clasa NYHA III. Decesul a survenit în 27 aprilie.

Este al doilea deces anunțat într-o zi de autorități la Cluj. Primul caz este cel al unei doctorițe în vârstă de 70 de ani din Brad,  transferată în 8 aprilie la un spital din Cluj-Napoca. Este al treilea medic care a murit infectat cu noul coronavirus, după ce luni a fost anunţat decesul unei doctoriţe din Botoşani, depistată cu COVID-19, iar săptămâna trecută a murit un medic din Constanţa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda