fbpx

Icon 2 Comentarii

pandemie fotbal 1

Majoritatea dintre noi, cei care ținem la sănătatea noastră și a celor dragi, respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități în plină pandemie, unor însă „li se rupe” de reguli, decrete, ordonanțe militare și chiar de coronavirus.

Cel mai elocvent exemplu este în cartierul Lut din Câmpia Turzii unde parcurile sunt pline de copii și adulți care joacă fotbal sau stau la taclale.

Între timp autoritățile se laudă cu eficiența poliției locale sau naționale care dau amenzi peste amenzi, peste a „disciplina” cetățenii și a-i conștientiza cu privire la pericolele care se expun în cazul nerespectării ordonanțelor militare în plină criză sanitară.

„Regulile sunt făcute să fie încălcate!” cam asta gândesc cei din poza de mai sus, care sfidează în continuare orice regulă și puțin le pasă de consecințele faptelor lor.

Nu doar Câmpia Turzii este un exemplu negativ în acest sens ci și Turda cu străzile Margaretelor, Teclu, Tineretului sau zona industrială. La apariția echipajelor de poliție intră în locuințe, după plecarea acestora își reiau activitățile zilnice știind foarte bine faptul că nu poți amplasa în tot orașul echipaje de poliție permanent în zonele cu pricina, lipsa personalului și raza mare de acoperire fiind una din problemele cu care se confruntă forțele de ordine.

Sursă foto: RefleqtMedia.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ssas · 18:01 28.04.2020
    sds
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ioana · 10:54 29.04.2020
    Asai ca va e ciuda cand vedeti ca mai sunt oameni ce gandesc si nu se cimporta ca niste oi? Daca era dupa dumneavoastra Revolutia din 89' ar fi ilegala ca nu a respectat legea...Cat de curand se afla adevarul despre coronavirus...dar pana atunci sa ne bucuram de supunerea oilor!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator