fbpx

 
 
Scrie un comentariu

vacante 1

Românii trebuie să fie rezervați în a-și face planuri privind concediile din timpul verii, a precizat aseară, la un post de televiziune, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat, Raed Arafat.  


El a argumentat că trebuie urmărită evoluția bolii. Raed Arafat a mai spus că până în 15 mai avem obligația să respectăm toate restricțiile impuse de autorități, iar după această dată măsurile de relaxare vor fi luate gradual, pentru a vedea impactul lor legat de evoluția cazurilor de COVID-19.


În primul rând, unde vrea să facă concediul, și în al doilea rând, indiferent de unde vrea să îl facă, aș fi rezervat să îi spun să își facă acum planuri de vacanță.


I-aș zice să aștepte și să vadă cum evoluează situația. De exemplu, sunt țări care deja au anunțat că primesc oamenii numai dacă au certificat că s-au testat și sunt negativi COVID, certificat recent. Însemnătatea certificatului este oricum foarte redusă, pentru că poți fi negativ astăzi și după câteva zile să devii pozitiv.


Acele „pașapoarte COVID-19” de care vorbea și OMS dau statusul persoanei la momentul testului și nu peste două, trei zile când ajunge în țara respectivă” explică Arafat citat de digi24.ro


În același timp, Arafat a insistat pe faptul că mai avem până pe 15 mai, iar restricțiile trebuie respectate cel puțin până la acea dată.

Să nu se aștepte nimeni că va fi cum a fost înainte de pandemie. Totul depinde de evoluția virusului și depinde de noi foarte mult”, a afirmat Raed Arafat.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate