fbpx

 
 
Scrie un comentariu

incendiu buru

Până sâmbătă seara, pompierii din Alba au reușit să stingă și incendiul de pădure de la Poșaga, ce a izbucnit în urmă cu trei zile, dar și cel de la Bistra. Continuă intervenția la Ocoliș.

Potrivit alba24.ro, în zona Poșaga a ars aproximativ 11 hectare de litieră de pădure. Suprafața afectată la Bistra (Lunca Largă) este de circa 1 hectar de litieră pădure.

Incendiul din zona Ocoliș se manifestă în continuare.

Reamintim că o autospecială pentru stins incendii a fost alertată, pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins vegetația uscată, litiera și câteva porțiuni din coronamentul pădurii situate în apropierea localității Muntele Bocului, comuna Băișoara.

Pompierii au intervenit mai bine de patru ore pentru stingerea tuturor focarelor incendiului și au reușit să evite propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.


Suprafața afectată a fost de cca 3ha de pădure (litieră și coronament) și 4 ha de vegetație uscată. Incendiul s-a extins la pădure după ce arderea utilizată pentru igienizarea terenului a fost scăpată de sub control.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate