fbpx

 
 
Scrie un comentariu

ordonanta militara 7

În cursul zilei de vineri, 24 aprilie, 766 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență, pe raza județului Cluj.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțe militare, s-a impus aplicarea a 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 181.930 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Totodată, situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 188 persoane în carantină, 227 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 171 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit Prefecturii Cluj, 56 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Până acum, în România au fost raportate 10.635 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, dintre care 2.890 au fost declarate vindecate. De la ultima informare a Grupului de Comunicare Strategică au fost depistate 218 noi cazuri, iar până la această dată au fost prelucrate 126.645 de teste. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate