m install
petlinii
nello construct

Amenzi de aproape 300.000 RON aplicate în județul Cluj

zamblau eugen
floris

Un număr de 1335 de persoane au fost verificate ieri, aplicându-se 130 de sancțiuni, în valoare de 293.335 RON, majoritatea dintre ele fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

În total, au fost angrenați 721 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari.

În domeniul situațiilor de urgență 161 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

 Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 51 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină/autoizolare sau către unitățile spitalicești pentru a primi îngrijiri de specialitate.

64 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

Au fost distribuite materiale de protecție către o unitate spitalicească, constând în 80 măști FFP2/FFP3, 50 de combinezoane de protecție biologică și 5 l dezinfectant.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 204 persoane în carantină, 308 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 167 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: