fbpx

 
 
2 Comentarii

turda merge mai departe

Aceasta e reuşita unor cuvinte simple: SOLIDARITATE, ÎMPREUNĂ. Pentru că oricât ne-am strădui noi, echipa #TurdaMergeMaiDeparte, nu am fi reuşit fără voi, cei care vă implicaţi alături de noi. Vă mulţumim!

Suntem siguri că vom mai putea face lucruri frumoase până se termină pandemia aceasta nenorocită. Şi am spus lucruri frumoase, şi nu am spus doar acordarea de ajutoare, pentru că dincolo de ajutorul dat comunităţii turdene, noi mai facem ceva: promovăm valori!

Nucleul de început al echipei #TurdaMergeMaiDeparte este echipa care s-a ocupat de vitrina #TurdaIntreVechiSiNou. Şi acolo exact asta ne propusesem: să promovăm valori. Dar a venit pandemia de COVID-19 peste noi şi nu ne-am mai putut ocupa de vitrină şi am decis să ajutăm comunitatea. Ştiam că nu va fi uşor. Nu eram un ONG, nu eram potenţi financiar, ne-ar fi fost mai uşor dacă eram una sau alta, dar nu eram decât o mână de oameni care voiau să facă ceva. Să ajute. Şi asta am făcut. Şi alături de noi au venit alţi şi alţi oameni frumoşi. Şi dacă în prima campanie licitaţiile noastre s-au axat pe artă, în a doua, după cum aţi văzut (iile), ne-am axat pe tradiţie.

Urmează a 3-a campanie şi vrem să vă anunţăm de pe acum că ne vom axa pe sport. Da, de data aceasta promovăm valori sportive, sportivi şi echipe de suflet ai Turzii, alături de alte surprize. Aşa că pregătiţi-vă să licitaţi treningul cu care gimnasta Andreea Cacovean a devenit campioană mondială în 1995, pregătiţi-vă să licitaţi 2 tricouri şi o minge de handbal cu autografe donate de Clubul de handbal Potaissa Turda-echipă care are are un trofeu european (Challenge Cup-2018) și o finală europeană (Challenge Cup-2017), pregătiţi-vă să licitaţi un tricou o minge de fotbal, tot cu autografe, donate de echipa Fotbal Club Arieşul Turda (echipă ce a câştigat în 1961 Cupa României). Şi pregătiţi-vă şi de alte surprize. Da, mergem mai departe şi cu obiecte de artă donate de artiştii plastici Maria Chibacu (Câmpia Turzii) şi Teodor Dădălău (Tg Jiu) şi suntem încântaţi de cele 2 albume cu autograf donate pentru licitaţii de îndrăgitul interpret Ovidiu Lipan Ţăndărică prin impresarul său, Dl Radu Groza.

Mulţumim tuturor celor care ni se alătură pentru a putea ajuta comunitatea turdeană!

Continuăm! 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei · 14:12 24.04.2020
    Felicitari pentru initiativa. Ar fi util sa indicati si un link unde se poate participa la aceste licitatii. Multumesc
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dana Deac · 18:09 24.04.2020
    Mulţumim! Pentru că Facebook nu are o aplicatie pentru licitatii, şi pentru ca licitaţiile să poată fi văzute de cât mai multă lume, facem un eveniment pentru fiecare obiect donat pe grupul de Facebook Turda merge mai departe!, dar fiecare licitaţie o puteţi găsi şi pe pagina mea de Facebook, Dana Deac, şi pe grupul Turda merge mai departe si pe alte grupuri turdene: TurdaNews, Stiri Turda, inturda.ro, I Love Turda, Opinia publica Turda, Ocna de la Turda, Turda- Stirile zilei, Stiri de pe Aries, Grup Aries News. De la această campanie vom distribui licitatiile şi pe grupuri clujene şi naţionale. Ofertele de licitare se pot face pe toate aceste grupuri în comentarii, aşa cum am explicat pe Facebook la fiecare licitaţie. Noi verificăm pe grupuri dacă există oferte şi la fiecare oferta de licitare actualizam anuntand cât s-a licitat. Noua postare cu oferta se distribuie din nou in toate acele grupuri. Dupa expirarea zilelor anuntate pentru licitatie, in acelsi mod anuntam adjudecare licitatiei, câştigătorul, precum si toti licitatorii respectivului obiect licitat. E mai complicat pentru noi si cere timp mult, dar pana acum suntem multumiti de rezultat. Si asta conteaza, rezultatul, nu oboseala noastra. Linkul grupului Turda merge mai departe este acesta https://www.facebook.com/groups/2922630531177999/

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate