fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

gherla

Un angajat de la Penitenciarul Gherla a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, informează joi Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).


"În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor, teste specifice urmând a fi aplicate conform indicaţiilor Direcţiei de Sănătate Publică Cluj. Măsurile de scoatere din serviciu şi înlocuire cu personal de rezervă, precum şi cele de dezinfecţie se implementează inclusiv în acest caz", anunţă ANP.

Marina-Florina OLTEAN, Purtător de cuvânt Penitenciarul Gherla spune că: „Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Polițistul de penitenciare își desfășura activitatea în sectorul de deținere. În exercitarea atribuțiilor de serviciu, acesta a purtat echipament de protecție (mască, mănuși).Instituțional, a fost dispusă scoaterea din serviciu a angajaților posibili contacți și înlocuirea cu personal de rezervă. Totodată, au fost intensificate activitățile de dezinfectare a spațiilor.


Referitor la acest caz, noi informații vor fi furnizate de îndată ce acestea vor fi disponibile ”.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate