marian morar
m install
nello construct

Un băiețel s-a născut în… Ambulanță, la Câmpia Turzii! Asistenta și ambulanțierul au ajutat o femeie să nască!

zamblau eugen
floris

În noaptea de Înviere, o femeie a născut într-o ambulanță, cu apsijinul asistentei și a… ambulanțierului! Asistenta Tania Drevar a adus pe lume un băiețel, cu sprijinul colegului său, Andrei Popa, care este ambulanțier!

“Naștere în ambulanță. Ne practicăm cu drag meseria! În noaptea Învierii Domnului Nostru Iisus Hristos la ora 00:01 a venit pe lume un îngeraș de sex masculin! Am asistat o astfel de naștere cu succes! E foarte greu! Dar și satisfacția pe măsură cand vezi că nou născut respiră și e ok! Si…să nu uităm…contează enorm…ambulanțierul…! Pentru că ai nevoie de ajutor…! Cu 2 mâini nu le poți face pe toate! Cu 4 mâini…vorbim altfel! Mulțumesc colegului care a lucrat în această seară cu mine, Andrei Popa. Cu prilejul Sărbătorilor Pascale vă doresc să aveți Sărbători Binecuvântate alături de cei dragi, pline de fericire și sănătate, Paște fericit! Hristos a Înviat! Vă mulțumim cu mult respect și mare drag pentru mesajele frumoase lăsate pe pagina de Facebook! SLAVA CELUI DE SUS! Vă îmbrățișez cu drag. Sărbători fericite!”, au fost cuvintele Taniei Drevar, asistentă medicală pe Salvare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: