fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

batranei spital 

Că trăim vremuri mai deosebite, cu care nu ne-am confruntat, asta e clar! Dar că asta ar putea justifica lipsa de omenie, în unele situații concrete, asta nu se poate! Un caz concret s-a produs la poarta Spitalului Turda, acolo unde doi bătrânei au fost tratați... cu multă indiferență! Chiar aici am ajuns?!

„Astăzi am fost la spital la Turda după mama soției mele …o vreme urâtă de ploaie..am întâlnit această pereche de bătrîni.. Bătrânica la însoțit pe bătrânelul acesta la spital …Bunicul acesta avea probleme de sănătate….ei așteptau la poarta spitalului să îi ajute cineva…după multă așteptare l-au luat pe bătrânel si l-au dus in spital…bunicuta a vrut să intre cu bunicutul acesta in spital să-l ajute…dar nu au lăsat-o înăuntru…i s-a spus să aștepte undeva până când îl va lăsa pe bătrînelul ei …Ea a răspuns….Unde să mă duc 2 ore…voi aștepta pe aici pînă va ieși..Cineva ..cred o asistenta i-a zis ..poate te îmbolnăvești stând aici..du-te undeva…Ea a răspuns nu am unde să ma duc …ce să fac voi aștepta până te întorci i-a zis ea bătrânelului.

Oamenii bătrâni singuri fără ajutor pe deasupra si bolnavi…lăsati în voia sorți…mă gîndesc la durerea lor.. unde s-a ajuns…
O frază pe care am auzit-o de la bunicuța aceasta: Ai grija de tine ..Eu sunt aici nu te teme..te astept până te întorci”, a menționat Cornel Lakatos, cel care a văzut incidentul.

”Cunosc incidentul dar a fost doar o procedură medicală care a durat doar 15 minute. I s-a montat o sondă” , a explicat Ovidiu Stănilă, directorul Spitatului Municipal Turda pentru presa locală. Ovidiu Stănilă a mai precizat că unitatea medicală are spații adecvate pentru însoțitorii bolnavilor, însă nu a explicat unde sunt acestea, ce condiții se oferă acolo și de ce bătrânica a fost ”trimisă la plimbare”.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    LilianaM · 16:04 11.04.2021
    Cu toate ca regret situatia si ma intristeaza suferinta acestora, cred ca e corect sa remarcam si sa fim recunoscatori pentru amabilitatea asistentelor care vin la poarta sa ridice pachetele numeroase si grele pe care le aducem noi,apartinatorii pacientilor.In ultimele saptamani am fost de multe ori si pot sa spun ca de fiecare data au fost foarte amabile,ducand inclusiv pachetele pacientilor de pe alte sectii, cu toate ca aveau deja bratele pline de bagaje.In situatia pe care o traim consider ca acelasi respect si recunoasterea poverii pe care o duc,o merita si sanitarii.E usor sa criticam dar oare domnul care a remarcat situatia femeii in varsta  nu avea aceasi datorie morala,de a ajuta semenii,la fel ca cea pe care o pretinde angajatilor spitalului?Mi se pare ca atata timp cat ne limitam sa asteptam ca ceilalti sa faca tot in timp ce noi stam deoparte ,facem poze si distribuim pe facebook,cu greu vom schimba situatia
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate