fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Distantare sociala Poiana

După ce au ajuns „celebri” în presa locală și națională pentru cheful cu boxe uriașe făcut în stradă în plin pandemie, locuitorii de pe Margaretelor recidivează.

Chiar dacă în zonă, cel puțin teoretic a fost amplasat în permanență un echipaj de poliție, acest fapt nu pare să-i deranjeze pre tare și continuă socializarea fără respectarea unei distanțe minime de siguranță, fără teama de-a contacta virusul care a făcut atâtea victime și fără a conștientiza că acesta poate fi transmis mai departe persoanelor apropiate.

Un cititor al zonei ne-a transmis o poză din care se vede clar că pentru unii, ordonanțele militare, distanțarea socială etc. sunt noțiuni SF. și continuă să le calce în picioare ori de câte ori au ocazia.

Cam același lucru se întâmplă și pe Nicolae Teclu sau pe strada Tineretului în zona blocului „Ceramica” la apariția echipajelor de poliție, toată lumea stă în case, după plecarea forțelor de ordine, începe show-ul de zi cu zi. Oare chiar atât de indiferenți să fim la cei din jur? Chiar nu ne pasă că putem îmbolnăvi și alți oameni care în urma unor complicații pot deceda? Pandemia va trece...cândva....dar noi? Chiar am uitat să fim OAMENI?!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate