fbpx

Icon Scrie un comentariu

incendiu buru

Pompierii turdeni au fost suprasolicitați în cursul zilei de ieri, nu mai puțin de 7 incendii de vegetație au izbucnit în zona Turzii.

În această perioadă în care angajații ISU Cluj sunt angrenați în lupta împotriva coronavirusului, persoane lipsite de orice simț al responsabilității incendiază în continuare zeci de hectare de teren în scopul igienizării, fără să supravegheze focul care ulterior se extinde la proprietăți sau la pădurile din preajmă.

Așa s-a întâmplat și ieri, pompierii turdeni au avut intervenții peste intervenții la Buru, Lungești, Mărtinești, Muntele Băișorii, Turda pe strada Margaretelor și exemplele pot continua. De cele mai multe ori arderea de vegetație uscată se extinde și spre pădure, zona este greu accesibilă, iar stingerea focarului de incendiu se face manual, autospecialele pompierilor neavând acces din cauza drumurilor impracticabile și a reliefului accidentat.

Recent, un puternic incendiu de vegetație a izbucnit între Borzești și Buru, focul a cuprins peste 20 de hectare de teren. Incendiul a ajuns și la pădure.

Citește și: Incendiu masiv de vegetație între Borzești și Buru! Focul a ajuns și la pădure!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator