fbpx

Icon Scrie un comentariu

spatiu coronavirus aeroport

Circa 800 de persoane au ajuns pe Aeroportul Cluj, în ultimele 24 de ore, pasagerii provenind din țări care au intrat recent în zona roșie, motiv pentru care se sistează zborurile începând din această seară, de la ora 23.00.

”Cei 698 de pasageri veniți din zone roșii în această noapte sunt din 32 de judete ale țării. Între timp au mai ajuns 103 pasageri din Londra, care urmează același protocol. Este ultimul zbor din zona roșie, având în vedere restricțiile impuse prin OM Nr. 7 din aceasta seara de la ora 23”, a anunțat prefectul Mircea Abrudean.

Pasagerii care sunt din județul Cluj vor intra în carantină, timp de 14 zile, în locațiile asigurate de autorități. Este vorba de 57 de persoane. Ceilalți au fost duși la Sala Sporturilor, unde este un centru de triere, pentru a fi expediați în județele lor.

”În acest moment sunt 673 de persoane în carantină, 3185 în izolare la domiciliu. De asemenea, 69 pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 din județul Cluj, sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello” Cluj-Napoca.”, a mai precizat prefectul.

Autoritățile au luat măsuri de sancționare a celor care nu respectă interdicțiile de circulație stabilite prin ordonanțele militare. În ultimele 24 de ore au fost aplicate 270 de sancțiuni contravenționale, având o valoare de 700.285 lei - majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate cu Ordonanțele Militare în vigoare.

UPDATE:

”Pe ultimul zbor din Londra au ajuns 106 pasageri din 17 județe! Din județul Cluj sunt 11, care au fost deja carantinați, restul așteaptă să fie preluați de către județele de domiciliu”, a precizat prefectul Mircea Abrudean.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator