fbpx

Icon 2 Comentarii

margarete actiune

Echipaje ale IPJ Cluj au acționat astăzi pe strada Margaretelor din Turda, ca urmare a multor probleme cauzate de distanțarea socială a locuitorilor de pe acea stradă.

TurdaNews a scris și zilele trecute despre modul în care se comportau cetățenii care locuiesc pe acea stradă, aceștia neținând cont de măsurile luate de autorități.

Citește și:

Party în Poiana pe vremea pandemiei?

Din nefericire, nu este singura zonă cu probleme de acest gen. Locuitorii din Turda au semnalat nerespectări ale indicațiilor privind izolarea socială inclusiv în zona străzii Barbu Lăutaru (centru), pe strada 22 Decembrie 1989, dar și în zona blocului Ceramica de pe strada Tineretului.

Riscurile la care se supun aceste persoane inconștiente este foarte mare, în condițiile în care virusul se transmite foarte urșor, iar în Turda au existat mai multe cazuri de persoane infectate.

În astfel de comunități se pot produce adevărate tragedii, odată ce virusul a pătruns între ei, un caz elocvent fiind cel de la Țăndărei (județul Ialomița), unde comunitățile de romi nu au dat importanță infectării cu COVID-19, iar în momentul în care virusul a cuprins aproape toată localitatea, membrii comunității au început să moară pe capete. Din acest motiv, autoritățile au decis azi izolarea totală a orașului Țăndărei, care a intrat în carantină, cu Armata și Poliția patrulând pe străzi. Nimeni nu mai intră sau nu mai iese din oraș, iar locuitorii sunt obligați să respecte măsuri stricte de deplasare.

 

sursă foto: captură video IPJ Cluj

;

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator