fbpx

Icon Scrie un comentariu

mircea abrudean bzc

Autoritățile se așteaptă ca în perioada următoare să vină tot mai mulți clujeni din diaspora acasă. Mircea Abrudean, Prefectului Clujului susține că semnalele nu sunt tocmai bune deoarece se preconizează că în următoare perioadă va fi un aflux important de cetățeni ce vor veni acasă.

Din păcate semnalele nu sunt destul de îmbucurătoare. Preconizăm un aflux destul de important de cetățeni care vor veni în județul Cluj și nu numai. Facem apel în permanență ca oamenii să nu vină acasă de sărbători pentru că nu vor petrece sărbătorile într-un climat normal, vor intra în carantină. Nu vor sta alături de cei dragi așa că nu are niciun sens să vină acasă. Îi rog foarte mult pe cetățenii județului Cluj să îi anunțe pe cei dragi să nu vină acasă pentru că nu ajută pe nimeni. Asta nu ne împiedică să ne pregătim pentru un aflux destul de mare. Avem încă zboruri pe aeroportul din Cluj din zona roșie”, a declarat Mircea Abrudean în cadrul emisiunii „România te privește”, de pe Look Plus.

În zona rurală lucrurile încep să scape de sub control. Comunele din România încep să nu mai facă față fluxului de persoane infectate, însă asta nu pare să îi sperie pe cei care sfidează legea, relatează și servuscluj.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator