fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

centura 1

A fost lansată licitația pentru elaborarea documentației necesare pentru construirea Drumului Expres ce leagă Autostrada Transilvania (zona Turda) - DN1 (zona Mărtinești).

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin DRDP Cluj, a lansat licitația pentru elaborarea documentației necesare pentru realizarea drumului expres care va lega A3, în zona Turda, și DN1, în zona Mărtinești.

Potrivit anunțului postat pe SEAP, în cadrul contractului se vor presta următoarele servicii și se vor elabora următoarele documente: studiu de fezabilitate, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC) și AT până la obținerea autorizației de construire de către beneficiar, proiect tehnic de execuție (PTE), pregătirea documentației de atribuire a contractului de lucrări, acordarea de asistență tehnică beneficiarului în perioada derulării procedurilor de licitații pentru lucrări, întocmirea documentației de suport și AT acordată beneficiarului pentru depunerea și aprobarea aplicației de finanțare.

Ofertele se depun până în 6 mai. Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 2.719.778 și 3.213.374 de lei, iar prețul reprezintă 40% din punctaj. Durata contractului este de 9 luni. Proiectul este finanțat prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Drumul Expres pentru realizarea conexiunii A3 cu DN1 - zona Mărtinești este un proiect prioritar în Strategia de Dezvoltare Rutieră a Ministerului Transporturilor, având scopul de a degreva traficul din Turda și reducerea distanței dintre Cluj-Napoca și A3, respectiv A10.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate