fbpx

Icon 4 Comentarii

ct covid

Au apărut primele cazuri ale unor persoane infectate cu COVID-19, din Câmpia Turzii. Una dintre persoane este carantinată în județul Cluj, după revenirea în țară, dar nu a fost în Câmpia Turzii. Cealaltă persoană este un contact al asistentei medicale de la un cabinet din localitate, care a fost depistată pozitiv zilele trecute.

”Precizare:

- persoanele aflate în carantină nu sunt carantinate în municipiul Câmpia Turzii; 

- una dintre persoanele diagnosticate pozitiv este dintre persoanele carantinate în județul Cluj, imediat după sosirea din străinătate (nu a fost în Câmpia Turzii de la sosirea în țară); 

- cealaltă pesoană diagnosticată pozitiv are domiciliul în Câmpia Turzii și se află în acest moment internată la Cluj. A fost în contact cu asistenta medicală din Turda, diagnosticată pozitiv.”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Până acum, Câmpia Turzii era ”ultimul bastion” care mai rezistase în fața infecțiilor cu COVID-19.

Citește și:

EXCLUSIV: Asistenta unui medic de familie din Câmpia Turzii, confirmată POZITIV la COVID-19!

Conform unor surse, în autoizolare s-ar afla mai mulți angajați de la Ambulanță din Câmpia Turzii, dar și cadre medicale.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bota Flaviu · 21:28 29.03.2020
  Pentru informarea exactă a locuitorilor din Câmpia Turzii USR vă comunică. Șase persoane de pe ambulanța ce a transportat pacientul din Bolduț la spitalul din Câmpia Turzii sunt în carantină la domiciliu fiindcă nu au avut echipament de protecție adecvat. Stanca Crișan vicepreședinte USR este printre cei șase. Pacientul din Bolduț nu a venit din străinătate ci a participat la înmormântarea viceprimarului din Ceanul Mare (400 persoane). El este posibil să fi infectat apoi tot satul. Oare de ce directorul spitalului tace chitic? Pentru că se poate lăsa cu demiteri!
  D41c3a513ad8008d
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Crina Moldovan · 02:14 30.03.2020
   Mai USR-istilor, voi sunteti habarnisti total! Pe langa faptul ca in vremurile astea capul va sta numai la ciolan, cum sa ajungeti si voi la borcanul cu miere, dati dovada ca habar nu aveti cum functioneaza institutiile!
   Spitalul nu are nicio legatura cu Ambulanta (este un serviciul la nivel judetean, coordonat de SAJ Cluj)! Stanca Crisan trebuia sa va explice lucrurul asta, nu sa va spuna lucruri pe jumatate si apoi voi sa dezinformati populatia in astfel de vremuri!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Bota Flaviu · 08:22 30.03.2020
    Stimată doamnă. Nu știu în ce relație sunteți cu primarul și cu directorul spitalului și vreau să vă răspund următoarele:
    - Noi cei din USR Câmpia Turzii nu suntem ”habarniști” și vă vom demonstra aceasta în perioada ce va urma;
    - Noi nu urmărim ”ciolanul”, voi vreți neapărat să nu îl pierdeți și căutați să ascundeți adevărul cetățenilor;
    - Noi nu am spus că primarul și directorul spitalului trebuiau să doteze cu echipament de protecție personalul de pe salvare:
    - Directorul spitalului ascunde faptul că pacientul de la Bolduț a fost în contact și cu alte cadre medicale din spital și care nu aveau echipament de protecție.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bota Flaviu · 11:49 30.03.2020
  Vă aduc la cunoștință că primarul Logigan a trecut la amenințări cu Parchetul pentru a-mi închide gura. Vrea să introducă cenzura!

  0b9691603e03144a
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator