fbpx

Icon Scrie un comentariu

magazin inchis 1

Pe zona centrală dar și în Turda Nouă se închid tot mai multe magazine, patronii acuză scăderea vânzărilor dar și teama de coronavirus.

Vânzătoarele se tem să intre în contact cu clienții și cu agenții comerciali de teama infestării cu coronavirus preferând să-și dea demisia sau să fie trimise în șomaj tehnic.

Se închid și magazinele mici de cartier, care erau atât de accesibile tuturor, aproape de casă și cu clienți stabili, prețurile erau convenabile iar persoanele vârstnice își puteau face mai ușor cumpărăturile decât să străbată o distanță aperciabilă până la supermarket.

Nu se închid toate magazinele, doar că unii ne facem niște calcule, preferăm să nu riscăm, le-am dat anajatelor preaviz și vor intra în șomaj până se mai liniștește situația, deja unele au plecat singure de teama de-a nu fi infestate cu coronavirus atunci când interacționează cu clienții…nu putem obliga pe nimeni să rămână” spune un patron, care recunoaște că temporar s-a așezat el la tejghea pentru a servii clienții.

Problema este că dacă nu ai acces la un magazin mic de cartier, gen economat, cu siguranță vei merge la cumpărături într-un supermarket unde aglomerația și statul la coadă reprezintă un risc crescut de infestare cu coronavirus.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator