fbpx

Icon Scrie un comentariu

cj corona

Criza cauzată de virusul SARS-CoV-2 continuă să se prelungească în România, țara noastră anunțând zilnic sute de bolnavi noi.

Astfel, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat că a solicitat ca noile hale din Parcurile Tetarom 1 și Cluj Arena să fie pregătite pentru a putea deveni unități medicale mobile.

„Întregul aparat de lucru din Consiliul Judetean Cluj și eu, ne dorim ca această criză a sănătății publice să se încheie cât mai repede. Deoarece trebuie să fim pregătiți, am cerut ca noile hale din Parcurile Industriale Tetarom 1 să fie pregătite pentru a primi, la nevoie, unități medicale mobile. Sperăm să nu ajungem la o astfel de măsură. Același lucru l-am solicitat și în cazul Cluj Arena.
În ambele locații trebuie să se asigure acesul securizat în perimetru, incinte cu temperatură controlată, acces la utilități, verificarea și, după caz, extinderea rețelei de curent.
Nu facem nicio economie de la măsurile destinate protejării sănătății clujenilor.” a anunțat preșdintele CJ Cluj, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator