fbpx

Icon Scrie un comentariu

teste covid

În urmă cu o săptămână un bărbat din Bolduț acuza o ușoară răceală, acesta a fost internat inițial la spitalul din Câmpia Turzii, ulterior a fost trimis la Clinica de Boli Infecțioase din Cluj Napoca.

Acolo a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ. Seara trecută însă, la o săptămână de la efectuarea primului test, acesta a venit pozitiv.

Contactată de TurdaNews, primărița de la Ceanu Mare, Liliana Moldovan a declarat că nu a fost informată oficial, nici din partea Prefecturii Cluj, nici de către DSP, despre starea bărbatului, familia fiind cea care a anunțat acest lucru.

Din spusele primăriței, la o săptămână de la internare, bărbatul a fost retestat, iar acum testul a fost pozitiv, între timp el s-a aflat în spital, dar a fost „plimbat” între spitalul din Câmpia Turzii și Clinica de Boli Infecțioase.

Starea acestuia nu este gravă, nu este intubat și nici la secția de Terapie Intensivă.

Între timp, Prefectura Cluj nu a făcut niciun anunț cu privire la acest caz, tăcerea este justificată de decizia luată la nivel central, conform căreia toate informațiile cu privire la persoanele infestate și la evoluția pandemiei la nivelul județului Cluj se transmit doar de la București într-un buletin generalist care apare în jurul orei 13.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator