fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

spital e1584970605941

Un caz de infecție cu coronavirus, al unui cadru medical de la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, reprezintă ”culmea coronavirusului”, conform presei clujene, care menționează că a luat virusul de la amant și l-a dat la soț!

”Cazul a fost ținut ascuns de autoritățile medicale ca urmare a contextului infectării și a situației care ar putea genera din acest caz de infectare. Cadrul medical care a fost infectată este angajat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, și a avut contact cu foarte mulți pacienți și personal medical, în ultimele zece zile. De aici, și până la un nou ”caz Suceava” nu mai este mult, spun autoritățile medicale.

În plus, ancheta epidemiologică efectuată a scos la iveală un fapt trist și anume că angajatul UPU, care este căsătorit, a fost infectat de persoana cu care ar avea o relație extraconjugală. În momentul în care cadrul medical a fost chestionat cu lista persoanelor cu care a intrat în contact și-a dezvăluit secretul. Cazul nu se încheie aici, mai spun autoritățile medicale, deoarece și persoana iubită pe ascuns, ar fi infectat cu noul coronavirus.

Acum se așteaptă zecile de rezultatele de la testările efectuate de medicii de la Clinica de Boli Contagioase din Cluj Napoca, în rândul contacților apropiați, soțul și soția celor doi amanți, copiii acestora, precum și tot personalul medical din cadru UPU care a fost pe tură cu asistenta medicală dar și pacienții care au fost tratați de aceasta.”, menționează Cluj24.ro.

Situația este destul de delicată, pentru că respectivul cadru medical a intrat în contact cu mai mulți colegi. Din acest motiv, mai multe cadre medicale sunt în carantină.

Conducerea Spitalului Județean Cluj a refuzat să comenteze situația, menționează publicația citată, anunțând că va emite un comunicat de presă, ulterior.

De altfel, unul dintre primele cazuri de coronavirus din România, care a infectat mai multe persoane, a fost cel al unui fost ofițer de Poliție, care a omis să spună că a fost în Israel, de unde s-a întors pe 26 februarie. El este angajat la ADP Sector 4 București, în prezent.

Ulterior cercetărilor, s-a descoperit că el a fost în excursie cu o angajată de la Evidența Poulației (tot din Sectorul 4) și a dorit să ascundă acest lucru. (sursa: Digi24). Omisiunea sa a dus la deschiderea unui dosar penal, pentru că a băgat în carantină un spital întreg!

Cazuri de acest gen au apărut și pe mapamond. Un bărbat din Marea Britanie și-a mințit soția că are de făcut o deplasare, în interes de serviciu, însă el a mers într-o excursie cu amanta, în Italia. Când s-a întors, a fost internat, fiind descoperit că are noul coronavirus (sursa: Mediafax).

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator