m install
petlinii
nello construct

Zborurile de la Cluj către Franța și Germania au fost suspendate

floris

Prefectul Mircea Abrudean a precizat că zborurile spre Franța și Germania de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca au fost anulate, după intrarea în vigoare a ordonanței militare 3.

De miercuri de la ora 23 conform ordonanței se suspendă toate zborurile înspre și dinspre Franța și Germania. Astfel că pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca vom mai avea zboruri doar din Marea Britanie și Belgia, care sunt în zonă galbenă și pentru cei care vin de acolo măsura impusă este autoizolarea la domiciliu”, a spus Mircea Abrudean.

Măsura a fost luată din cauza restricțiilor impuse de autoritățile române zborurilor comerciale operate între aceste țări în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus. Astfel, compania își suspendă toate zborurile dinspre și înspre Franța și Germania, până la data de 8 aprilie, inclusiv.

Totodată, ca urmare a restricțiilor de călătorie de pe teritoriul Europei, Wizz Air suspendă zborurile de la Londra Luton la Constanța, Satu Mare, Suceava și Târgu Mureș, începând de azi și până pe 30 aprilie 2020 inclusiv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: