fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

wizz air

Prefectul Mircea Abrudean a precizat că zborurile spre Franța și Germania de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca au fost anulate, după intrarea în vigoare a ordonanței militare 3.

De miercuri de la ora 23 conform ordonanței se suspendă toate zborurile înspre și dinspre Franța și Germania. Astfel că pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca vom mai avea zboruri doar din Marea Britanie și Belgia, care sunt în zonă galbenă și pentru cei care vin de acolo măsura impusă este autoizolarea la domiciliu”, a spus Mircea Abrudean.

Măsura a fost luată din cauza restricțiilor impuse de autoritățile române zborurilor comerciale operate între aceste țări în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus. Astfel, compania își suspendă toate zborurile dinspre și înspre Franța și Germania, până la data de 8 aprilie, inclusiv.

Totodată, ca urmare a restricțiilor de călătorie de pe teritoriul Europei, Wizz Air suspendă zborurile de la Londra Luton la Constanța, Satu Mare, Suceava și Târgu Mureș, începând de azi și până pe 30 aprilie 2020 inclusiv.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator