m install
petlinii
nello construct

Compania de Apă Arieș: Noi suntem la muncă pentru voi! Voi stați acasă pentru noi!

floris

Compania de Apă Arieș a întreprins toate măsurile necesare pentru ca activitatea de furnizare a apei potabile și de canalizare să nu aibă de suferit din cauza situației creată de noul COVID-19 și instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României. Societatea noastră are pregătite echipe, utilaje și materiale în vederea asigurării serviciilor în întreaga arie de operare astfel încât fiecare utilizator să aibă în permanență apă la robinet.

➡️ În perioada următoare nu vor fi executate debranșări sau lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepție făcând situațiile neprevăzute, generate de avarii, caz în care echipele CAA vor acționa cu celeritate în vederea remedierii acestora în cel mai scurt timp posibil.

▶️ Stațiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale și substanțe utilizate în procesele de potabilizare iar personalul este dotat cu echipament și instruit pentru situațiile excepționale ce pot apărea pe fondul unei eventuale extinderi a focarelor de coronavirus, scopul fiind acela de a asigura continuitatea serviciului.

➡️ Consumul apei de la robinet este sigur, virusul COVID 19 nefiind detectat în apa potabilă. Calitatea apei furnizate este strict monitorizată în laboratoarele proprii, rezultatele analizelor fiind postate pe pagina de internet a societății, www.caaries.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: