fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

izoleta taxi

O asistentă de la UPU Cluj a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus şi se află internată la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj. Mai multe asistente şi medici din sistemul de primiri urgenţe au fost testaţi pentru coronavirus şi sunt preventiv în izolare, conform procedurilor. Personalul de la UPU Cluj se plânge că nu sunt încă suficiente echipamente de protecţie.


Personalul medical continuă să fie expus la infecţia cu coronavirus, iar cazuri de îmbolnăviri apar şi la alte spitale. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunţat că o asistentă de la UPU Cluj a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus şi se află internată la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj. El spune că sursa contaminării ar putea fi o pacientă care nu a fost testată la timp de DSP Cluj şi a fost plimbată prin mai multe circuite ale Spitalului Judeţean Cluj, relatează Mediafax.


În consecinţă mai multe asistente şi medici din sistemul de primiri urgenţe au fost testaţi pentru coronavirus şi sunt preventiv în izolare, conform procedurilor, iar „vestea bună” este că mulţi dintre ei au primit primul rezultat şi este negativ.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator