fbpx

1 Comentariu

varstnici

Miercuri, a fost emisă cea de-a treia Ordonanță Militară, prin care se introduc noi restricții de circulație, care se aplică de pe 25 martie, de la ora 12:00.

”Cea mai gravă criză din ultimii zeci de ani a cuprins și România. Ne-a determinat să acționăm imediat și să luăm măsuri mai dure. Comportamentul nostru, al tuturor, va face diferența în zilele ce vor urma”, spune în timpul conferinței de presă Ministrul Afacerilor Interne.

Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuințelor cu excepții: interes profesional, de la locuință la locurile de desfășurare a activității (instituții media, șantiere, unități de producție etc.), deplasarea pentru achiziționarea de bunuri, deplasările pentru asistența medicală, pentru donarea de sânge, realizarea de activități agricole

Circulația persoanelor peste 65 de ani în afara locuinței e permisă numai între orele 11 și 13 strict pentru: cumpărături, asistență medicală, îngrijirea unui minor, asistența altor persoane vârstnice, activitate fizică individuală, nevoile animalelor de companie.

Circulația persoanelor peste 65 ani e permisă și în afara intervalului 11-13 dacă se face în interes profesional sau în interes agricol.

Pentru verificarea motivului deplasării, angajații prezintă adeverința de serviciu semnată de angajator.

Se instituie măsura izolării la domiciliu sau carantinării pentru toate persoanele care intră în România

Autoritățile locale au obligația să identifice și să adăpostească persoanele fără adăpost

Instituțiile publice și firmele au obligația de a marca cu semne vizibile zona pentru clienți

Administratorii piețelor agroalimentare au obligația de a organiza activitatea astfel încât să se păstreze distanța socială
Se suspendă toate zborurile spre / dinspre Franța și Germania pentru 14 zile. Nu se aplică zborurilor de urgență, de stat, tehnice, necomerciale. Se aplică de la ora 23, de mâine, 25 martie

Se interzice accesul piloților la bordul navelor venite din zonele roșii și galbene dacă nu au măsuri de protecție.

Citește și: CARANTINĂ TOTALĂ!!! De mâine, recomandările privind circulația devin obligatorii (UPDATE)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vizitator · 12:29 25.03.2020
    Buna ziua,
    Referitor la declarațiile pe propria răspundere conform ordonanței cei din administrația locala ar trebui sa stea in strada sa distribuie gratuit acele declarații deoarece sunt persoane care nu-și pot permite sa le scoată la imprimanta sau nici măcar nu urmăresc știrile.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate