fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 4 Comentarii

lovit cu pumnul

Seara trecută, o cititoare ne-a transmis prin intermediul rețelei de socializare Facebook, că a avut loc o bătaie în centrul Turzii.

„Un grup de 4 adolescenți de etnie rromă au început să vandalizeze toneta de bilete. A trecut un tânăr pe acolo și le-a zis să înceteze. Și atunci, toți au început să se năpustească asupra lui cu pumnii până l-au pus la pământ.” ne-a declarat cititoarea noastră.

În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat Poliția Locală, iar bărbatul lovit a fost dus la spital. Suspecții nu au fost găsiți la fața locului.

Conform IPJ Cluj, tânărului i s-a adus la cunoștință că poate face plângere.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Hi(...) · 19:47 24.03.2020
  Poate apare un virus special pentru cei de etnie rroma... Se comporta ca niște sălbatici needucați. Se considera stăpâni peste orice. Distrug, fac rău voit. Unul de vreo 9-10 ani tușea înspre oameni, înspre mine și copilul meu în plin centru ca să ii infecteze pe oameni, vorba vine. Tatăl său râdea lângă baiat și exclama ca suntem fricoși. Lipsa de educație și îngâmfare tipic caracteristica.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 20:19 24.03.2020
  Poate for fi identificati pe baza camerelor de supraveghere.Propun camere de supraveghere in staia de autobuz din micro 3 in zona chioscurilor de acolo ,asa vom evita alte ,,chestii,,ca sa spun asa.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Eci · 22:59 24.03.2020

  In fiecare seara, până ieri o haită de superbombardieri de până in 18 ani patrulau prin centru cu boxa portabila cu manele la maxim. Au pus stăpânire pe centru. Nu ii poți controla.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 07:54 25.03.2020
  ATENTIE,au sosit o parte dintre olimpicii de alba-neagra !
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator