fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

coronavirus turda

Președintele României, Klaus Iohannis, a comunicat în urmă cu puțin timp, că măsurile cu privire la recomandările de călătorie din timpul zilei, vor deveni obligatorii începând de mâine.

De asemenea, armată se va implica direct în ajutorarea forțelor de ordine.

Practic, vom putea ieși din casă doar pentru a merge la serviciu sau pentru cumpărături de alimente.

UPDATE 1:

„Am discutat împreună măsurile suplimentare care se cer luate în această perioadă și pot să vă spun în acest moment că am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a fi în situația să îngrădim, să încetinim răspândirea infecției. Astfel, se vor introduce noi restricții de circulație și noi restricții pentru români, în sensul că ce a fost până acum o recomandare devine obligație, după principiul „stăm acasă”. Evident că oamenii pot ieși ca să meargă la serviciu și să se întoarcă de la serviciu, să iasă să își facă cumpărăturile absolut necesare de alimente de pe-o zi pe alta. Însă aceste restricții devin obligații!”, a spus Iohannis.

UPDATE 2:

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că vor fi introduse restricții pentru persoanele de peste 65 de ani și, practic, aceștia vor fi nevoiți să stea mai mult în casă.

”Pentru a proteja persoanele peste 65 de ani, se introduc restricții speciale. Vor trebui să stea practic tot timpul acasă”, a spus Klaus Iohannis.

 UPDATE 3:

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, că „am convenit ca in aceasta perioada sa pregatim pentru persoanele care sunt in carantina sau in izolare masuri de supraveghere electronica fiindca este absoluta nevoie ca aceste masuri sa fie respectate integral”.

UPDATE 4:

Este oficial - așa cum se spunea pe surse încă de câteva zile, România va scoate Armata în stradă pentru a ține românii în case. Măsura urmează să fie formalizată în cursul zilei de azi prin intermediul unei noi ordonanțe militare.

"Am convenit să folosim și Armata pentru a gestiona situația din teren. Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta forțele de ordine", a declarat Klaus Iohannis.

UPDATE 5:

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va fi instituită izolarea obligatorie pentru toți cetățenii printr-o Ordonanță Militară. Iohannis a precizat că această Ordonanță va intra în vigoare de miercuri, 25 martie.

”Aceste restricții vor fi concretizare într-o Ordonanță Militară, care va fi redactată.  Aceste restricții vor intra în vigoare, dragi români, începând de mâine.”, a spus președintele Klaus Iohannis.

UPDATE 6: 

Restricțiile pe timpul zilei vor intra în vigoare de miercuri, de la ora 12.00, a anunțat ministrul de Interne, marți seara. De asemenea, acesta a precizat că persoanele peste 65 de ani pot ieși pe stradă, pentru aprovizionare sau medicamente, între orele 11.00-13.00.

Documente/declarații pe care trebuie să le aveți asupra dvs, în cazul deplasării (se pot lista la nevoie):

turdanews.net/files/ATT00013.pdf

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator