fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

clujana

După spitalul din Turda o a doua unitate medicală din județ se confruntă cu un posibil caz de coronavirus, este vorba despre un pacient internat la ATI.

Nu e închisă secția. Se așteaptă rezultatul testării unui pacient suspect, nu e niciun pozitiv confirmat acolo. Pacienții suspecți au un tratament special, sunt izolați. Lucrurile funcționează după niște protocoale medicale”, a explicat prefectul județului, Mircea Abrudean. 

Reamintim că la Turda a apărut un prim caz de coronavirus, un pacient internat la secția de boli infecțioase, căruia abia după o săptămână autoritățile județene au hotărât să-i facă testul, după demersuri repetate realizate de spitalul municipal din Turda.

Preventiv la Turda s-a închis compartimentul Boli Infecțioase unde se va practica o dezinfecție de tip terminal, cu personalul care în momentul de față este autoizolat la domiciliu, cu o parte din personalul GPU care de asemenea este autoizolat la domiciliu, cu o o foarte mica parte din personalul din compartimentul radiologie.

Pentru toate aceste persoane mai sus menționate, s-a făcut o testare pentru a vedea dacă sunt și ele afectate sau nu, de către DSP în colaborare cu Spitalul Clinic Boli Infecțioase. Încă nu avem rezultatele”, a fost declarația directorului Spitalului, Sebastian Ovidiu Stanilă

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator