marian morar
m install
nello construct

Suspiciune de coronavirus și la spitalul Clujana

zamblau eugen
floris

După spitalul din Turda o a doua unitate medicală din județ se confruntă cu un posibil caz de coronavirus, este vorba despre un pacient internat la ATI.

Nu e închisă secția. Se așteaptă rezultatul testării unui pacient suspect, nu e niciun pozitiv confirmat acolo. Pacienții suspecți au un tratament special, sunt izolați. Lucrurile funcționează după niște protocoale medicale”, a explicat prefectul județului, Mircea Abrudean. 

Reamintim că la Turda a apărut un prim caz de coronavirus, un pacient internat la secția de boli infecțioase, căruia abia după o săptămână autoritățile județene au hotărât să-i facă testul, după demersuri repetate realizate de spitalul municipal din Turda.

Preventiv la Turda s-a închis compartimentul Boli Infecțioase unde se va practica o dezinfecție de tip terminal, cu personalul care în momentul de față este autoizolat la domiciliu, cu o parte din personalul GPU care de asemenea este autoizolat la domiciliu, cu o o foarte mica parte din personalul din compartimentul radiologie.

Pentru toate aceste persoane mai sus menționate, s-a făcut o testare pentru a vedea dacă sunt și ele afectate sau nu, de către DSP în colaborare cu Spitalul Clinic Boli Infecțioase. Încă nu avem rezultatele”, a fost declarația directorului Spitalului, Sebastian Ovidiu Stanilă

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: