fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 3 Comentarii

faina alba

De la instituirea stării de urgență prețurile „au luat-o razna” la Turda și nu numai. Dacă aminteam faptul că 1 kg. de lămâi a ajuns la preț de carne, în piața centrală a orașului comercinații au ridicat și ei tarifele la mai toate produsele.

Dacă 1 kg. de cartofi era 2,5- 3 lei/kg. acum a ajuns la 4 lei, un sac de 5 kg. se cumpără cu 20 de lei iar majorarea prețului nu se va opri aici, transmit comercianții.

Banalele ridichi sunt și ele mai scumpe de la o zi la alta, ceapa verde sau cea uscată se numără printre produsele afectate de majorări.

În magazine făina albă lipsește cu desăvârșire iar acolo unde există se vinde la sac de 50 de kg. Adică dacă vrei făină ești obligat să cumperi cât pentru toți vecinii, plus familia ta.

Nu mi se pare normal, am crezut că e criză dar se pare că nu pentru toată lumea, speculanții au trăit bine mereu, adică dacă nu era făină alba în depozite înțelegeam, dar deloc! Din câte văd este, dar se dă numai la sac de 50 kg. Dacă se vinde la sac este și pentru cei care vor câte 1 kg nu?...” transmite o cititoare TurdaNews.

Totul în perioada în care marile lanțuri de magazine ne îndeamnă să fim cumpătați și să achiziționăm doar produsele de care avem strictă nevoie în cantități rezonabile, astfel încât să ajungă pentru toată lumea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator