fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

monoxid de carbon 1

Seara trecută pompierii au fost alertați în satul Liteni comuna Săvădisla despre faptul că se simte un puternic miros de gaze într-o casă din zonă, existând suspiciunea de intoxicație cu monoxid de carbon a familiei din locuința respectivă.

Apelul a venit în jurul orei 22, o mamă și trei copii fiind intoxicați cu monoxid de  carbon în urma unor scurgeri de gaze. Aceștia au ajuns la spital pentru îngrijiri de specialitate.

O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a asigura măsuri preventive, ca urmare a unui apel de urgență care anunța faptul că o fetiță de 6 ani prezenta semne de sincopă și se simțea miros de gaze în locuință.

Echipajul SMURD ajuns la locul solicitării a evaluat mama și fetița, pe care le-au transportat de urgență la spital. Analizele realizate de medicii din UPU au arătat că atât fetița cât și mama acesteia prezentau intoxicație cu gaze și au alertat imediat dispeceratul integrat, despre faptul că cei doi copii de 11 și 13 ani, care rămăseseră acasă, trebuie să fie aduși de urgență la spital", a transmis ISU Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator