fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

tup corona

Începând de astăzi societatea de Transport Urban Public Turda a luat măsura reducerii numărului de autobuze care vor circula pe traseele din oraș.

Practic acestea vor circula după programul de sâmbătă, în contextul pandemiei de coronavirus.

Redacția TurdaNews a fost contactată de o cititoare care lucrează la unul din magazinele din zonă și care pleacă spre Turda Nouă cu autobuzul de pe linia 10, undeva în jurul orei 6-6,30 dimineața.

Aceasta spune că la prima oră era deja înghesuială în autobuz, nu se poate respecta acea limită de proximitate iar riscul de contaminare este destul de mare.

Încă unii dintre noi mai mergem la servici, la spitale, magazine, angajații primăriei etc. Azi dimineață stăteam ca sardelele în autobuz tocmai pentru că s-a redus numărul acestora, măcar la orele de vârf să fie suplimentate, altfel riscăm să ne îmbolnăvim toți cei care circulăm așa….înțelegem măsurile care s-au impus, sunt spre beneficiul nostru, dar trebuie regândit orarul de circulație al autobuzelor în funcție de realitatea din teren!” explică aceasta.

De asemenea, pentru siguranța șoferilor s-a stabilit că accesul în autobuze va fi permis doar prin ușa din mijloc și din spate a autobuzelor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator