fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Euthyrox 1

În aceste zile turdenii iau cu asalt farmaciile căutând pe lângă medicamentele de bază, măști și dezinfectanți și un medicament recomandat pentru tiroidă, este vorba despre Euthyrox.

Produsul nu se mai găsește nici la Turda și nici la Cluj, o doamnă a cărei fiică este la București ne spune că nici acolo medicamentul nu este de găsit.

Farmaciștii recomandă un produs similar, dar pacienții spun că s-au obișnuit cu acesta și așteaptă o rezolvare a situației de la Ministerul Sănătății.

Autorităţile române susțin că vor mări cantitatea de medicamente Euthyrox pentru tiroidă, de pe piaţă. Decizia vine în condiţiile în care multă lume s-a plâns de lipsa acestui medicament.

La o dezbatere de specialitate, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că, înainte de pandemia cu COVID-19, intrau pe piaţă aproximativ 50.000 de cutii de Euthyrox, care se epuizau rapid.

Reprezentanții Ministerului Sănătății le cer  pacienţilor să nu îşi facă stocuri de medicamente, iar specialiştii Agenţiei Naţionale a Medicamentului atrag atenţia că o cutie de Euthyrox ajunge pentru 100 de zile.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator