fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

voluntari 4x4

Incepand cu data de 10 martie 2020, in baza protocoalelor naționale de colaborare, Asociatia Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 a început acțiunile pentru susținerea eforturilor institutiilor statului, DSU, Jandarmerie etc., fiind la dispoziția autoritatilor cu voluntari 24 din 24, 7 zile din 7, pe toata perioada necesara si nu numai.

Duminica dimineata la ora 8, coordonatorii Asociatiei Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4  s-au prezentat la centrul DSP Cluj pentru stabilirea sarcinilor, cu diverse institutii ale statului (ISU, DSP, Smurd , etc). La aceasta discutie au participat si reprezentati de la Beard Brothers, Tineretul National Liberal, etc.

Membrii Asociatiei Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 au fost solicitati de catre prefect sa distribuie alimente persoanelor aflate in carantina.

Membrii Asociatiei Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 vor participa la actiunea de distribuire a alimentelor si a logisticii fortelor de ordine ce supravegheaza centrele de carantina.

De asemenea, in cursul zilei de azi, Membrii Asociatiei Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 au facut o donatie la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU Cluj) constand in hartie pentru imprimante/xerox , servetele si hartie igienica, birotică.

S-a hotarat ca incepand cu ziua de duminica,15 martie 2020, orele 14:00 sa se inceapa actiunea de introducere a datelor in sistemul informatic national.

La ora 14.00 voluntarii s-au prezentat la comandamentul de lucru, si s-au apucat de sortat fise, de introdus in sistemul national a persoanelor infectate cu covid19/sars .

S-a lucrat la foc continuu pana tarziu in noapte cand ni s-a transmis ca se asteapta sa soseasca alte fise incepand cu  ziua de luni, 16 martie 2020 , orele 10 sa se prezinte voluntarii pentru a continua introducerea datelor in sistem. Din acel moment, voluntarii asociatiei Rescue 4x4 au fost in permanenta la dispozitia autoritatilor competente.

Membri asociatiei Salvatorilor Voluntari Rescue 4x4 se afla in permanenta conectati cu institutiile statului.

Toti membrii Asociatiei, au luat la cunostinta riscurile la care se expun care ulterior (in cursul zilei de sambata 14 martie 2020) au fost trimise la ISU ca sa fie luati in evidenta autoritatilor.

Judetul Cluj , dupa Bucuresti si judetul Ilfov, are cei mai multi membrii activi, peste 300 care sunt disponibili 24 din 24, 7 zile din 7.

Persoanele care doresc sa sustina cu donații , alimente, birotică și alte lucruri ne pot contacta : 0743 062 756 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator