fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

coronavirus graphic web feature

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a transmis o situație la nivelul județului, în ceea ce privește situația pe ”frontul” luptei împotriva noului coronavirus.

”117 teste realizate din CJ, BN, MM, SM. 1098 persoane în izolare la domiciliu, 195 în carantină. Ieri au fost montate 3 corturi de triaj la spitalele din Turda, Gherla și Dej. Începând de ieri funcționează dispeceratul Covid 19, nr. tel. 0364.430.030, cu 7 linii telefonice, între orele 07-23, pentru toți cetățenii din județul Cluj. În acest moment e unicul de acest fel din Romania”, a informat prefectul Mircea Abrudean, în această dimineață.

Până acum, la nivelul județului Cluj există înregistrate 4 cazuri de infecție cu coronavirus.

UPDATE:

"Raportarea noilor cazuri confirmate cu noul coronavirus (COVID-19) se va face, de astăzi, într-un buletin de presă pentru ora 13.00, cu o singură raportare/ zi a cazurilor, cu evidențierea numărului total persoane confirmate, număr persoanele vindecate, distribuția pe vârstă și sex, număr persoane în carantină, număr persoane în izolare la domiciliu, numărul testelor realizate, starea de sănătate a pacienților, număr telefoane la TelVerde, număr telefoane la 112.

Celelalte informări de presă vor fi difuzate în același regim, pe parcursul zilei, în funcție de evenimente", transmite Grupul de Comunicare Strategică.

În aceste condiții, nu este exclus ca la amiază să apară confirmate noi cazuri la Cluj, având în vedere că prefectul a menționat 117 teste realizate, știindu-se că de regulă se fac 120 (însă nu are voie să comunice cazurile pozitive).

UPDATE 2:

Prefectul a anunțat că sunt 5 cazuri pozitive, depistate în ultimele 24 de ore, care vor fi anunțate în comunicatul GCS, de la ora 13.00.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator