fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

izoleta taxi

O companie privată a donat ISU Cluj două izolete atât de necesare persoanelor infestate cu coronavirus.

Trăim o perioadă dificilă, cu multe necunoscute pentru fiecare dintre noi. Suntem cu toții martori la desfășurarea acestei situații cauzate de COVID-19, iar a sta deoparte nu este o soluție. Fiecare dintre noi trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putere pentru a putea trece cu bine peste această perioadă. Tocmai de aceea, din dorința noastră de a da o mână de ajutor și de a ne implica, am decis să achiziționăm cele două izolete, având în vedere faptul că s-a discutat în repetate rânduri despre faptul că, momentan, numărul celor existente în țară este insuficient”, a precizat Sînziana Maioreanu, CEO al unei companii din România, parte a unui grup financiar internațional. 

Suntem foarte recunoscători pentru toată activitatea cadrelor medicale din această perioadă, ei sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19 pentru noi toți, în timp ce nouă ne cer doar să respectăm recomandările autorităților și să #StămAcasă.

Sprijinul venit din mediul privat este binevenit în această situație dificilă la nivel mondial, iar cele două izolete propuse pentru a fi achiziționate ne sunt necesare urgent, având în vedere că există posibilitatea să crească numărul solicitărilor și acțiunilor desfășurate în următoarea perioadă. Mulțumim pentru că ne susțineți în eforturile depuse pentru limitarea răspândirii noului tip de coronavirus și vă asigurăm că personalul unității noastre se dedică, alături de personalul medical și celelalte structuri responsabile, pentru a proteja cetățenii în această nouă situație dificilă”, a declarat generalul de brigadă Ion Moldovan, de la ISU Cluj.

Cei care au făcut donația sunt Aegon România.

Aceasta nu este singura măsură luată de către Aegon România în contextul COVID-19. La finalul săptămânii trecute compania a anunțat că din 16 martie 2020 intră în sistemul de muncă de acasă. Pentru moment vorbim de perioada 16 – 31 martie, cu prelungire dacă va fi cazul. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator